Nors Kalėdos dar atrodo toli, tačiau būkime tikri - jos sparčiai artėja! Artėja kalėdinių dovanų ieškojimo metas, kai visos miesto parduotuvės užsipildys ne tik dovanų pasiūla, bet ir žmonėmis. Mes siūlome daugumai jau darbu virtusias dovanų paieškas vėl paversti smagia švente ir dovanų pasidairyti Utenos Kalėdinėje mugėje. Tikrai rasite smagių, originalių dovanų ir pabūsite šventinėje aplinkoje.

Utenos Kalėdinės mugės 2016 data: 2016 m. gruodžio 10 d.
Renginio vieta: Utenos daugiafunkcis sporto centras (K.Donelaičio g. 38 Utena)
Renginio laikas: Nuo 10.30 iki 17.00
Pasiruošimo laikas: 2016.12.10 nuo 6.00 iki 10.00
Registracijos pradžia: 2016.08.10 nuo 12.00
Registracijos pabaiga: 2016.12.05
Dėmesio! Utenos rajono tautodailininkai kviečiami prekiauti nemokamai. Kaip ir kasmet, registruokitės telefonu 8 389 64013 iki lapkričio 30 d.

REGISTRACIJOS TVARKA
• Norėdami prekiauti mugės metu, pateikite paraišką naudodamiesi registracijos formą. [REGISTRACIJA]
• Viską teisingai užpildę, išsirinkę vietą ir užbaigę registraciją iki galo, gausite patvirtinimą el. paštu, kad Jūsų registracija buvo
sėkminga. Šis patvirtinimas yra siunčiamas automatiškai, vos tik jums  užbaigus registraciją. Jeigu negavote patvirtinimo per valandą laiko, gali būti kad: neteisingai įvedėte savo el. paštą, nesėkmingai užbaigėte savo registraciją. Tokiu atveju prašome skambinti ir patvirtinsime ar gavome Jūsų registraciją. Telefonas: +370 670 42441 (darbo valandos: I – V nuo 8:30 iki 17:00)
• Gavę Jūsų registraciją, peržiūrėsime ar atitinkate visas žemiau nurodytas sąlygas. Dalyviai neatitinkantys sąlygų bus atmesti.
• Dalyviai kurie atitinka visas sąlygas bus patvirtinti ir gaus išankstinio apmokėjimo sąskaitą. Ją reikia apmokėti per 3 darbo dienas
nuo sąskaitos gavimo datos.
• 5 darbo dienas neapmokėta registracija, nuo registracijos datos yra skaitoma kaip apleista, tokia registracija gali būti panaikinta. Šis punktas yra taikomas dalyviams, kurių apmokėjimo nematome, kurie apleido registracijas, nepranešė apie trūkstamus duomenis apmokėjimui ar kitaip apleido neapmokėtas registracijas.
• Neapmokėjus sąskaitos per 3 darbo dienas, Jūs būsite informuoti apie neapmokėtą registracijos mokestį. Jeigu registracija yra neapmokėta, Jūsų registracija gali būti anuliuota.
• Apmokėjimo terminas yra skaičiuojamas nuo tos minutės kai buvo išsiųsta išankstinio apmokėjimo sąskaita ir praėjus 72 valandom, yra skaitoma neapmokėta per apmokėjimo terminą. Registracijos nėra trinamos automatiškai ir nėra panaikinamos neinformavus dalyvio.
• Užsiregistravus ir persigalvojus dėl dalyvavimo renginyje, bet neapmokėjus sąskaitos, prašome pranešti el. paštu arba telefonu
(Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. / +370 670 42441)
• Dalyviai apmokėję sąskaitą laiku ir nurodę teisingą išankstinės sąskaitos serijos numerį, bus patvirtinti ir įtraukti į leidimų sąrašą, pagal kurį bus tikrinama tvarka renginio metu.
• Galutinės sąskaitos faktūros bus dalinamos renginio metu, pagal registracijas. Nesulaukus sąskaitos renginio metu, prašome kreiptis el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

PAPILDOMA INFORMACIJA

• Po renginio būtina palikti prekybinę vietą švarią ir tvarkingą. Šiukšles išmesti į konteinerius. Jeigu dalyvis paliks šiukšles savo vietoje, dalyviui bus skirta 30 € bauda.
• Dalyviai turi teisę teikti paslaugas, reklamuotis arba atlikti prekybą tik jiems paskirtame plote.
• Prekybininkai norintys prekiauti rūkyta žuvimi, rūkyta mėsa, privalo turėti vitrinas.
• Mugės dalyvis registruojantis privalo pateikti tikslų prekių aprašymą.
• Dalyviui neužėmus jam priklausančios vietos iki 10 val. Mugės organizatorius turi teise į jo vietą pastatyti kitą mugės dalyvį.
• Mugės organizatorius pasilieka teise keisti dalyvio vietą dėl iškilusių nenumatytų sąlygų.
• Mugės organizatorius pasilieka teise atšaukti renginį ir grąžinti pinigus dalyviams. (Mugės dalyviai informuojami el.paštu likus 14
dienų iki renginio pradžios.

PINIGŲ GRĄŽINIMAS
Užsiregistravus ir sumokėjus už prekybinę vietą, bet persigalvojus dėl dalyvavimo, būtina pranešti organizatoriams iki 2016.11.17. Pranešus vėliau, pinigai nebus grąžinami.
PAPILDOMOS PASLAUGOS
Vietos su elektra yra pažymėtos žemėlapyje. Vietai su elektra yra suteikiama elektros iki 2 kw. Į pasirinktą vietą yra atvedamas vienas elektros kištukas 220 v.
KAINOS
Visos kainos yra interaktyviame žemėlapyje. Užėjus ant pasirinktos vietos pasirodys vietos dydis ir kaina.

VIETŲ DYDŽIAI , PASIRINKIMAS
2 metrai x 2 metrai (2m x 2m )
3 metrai x 2 metrai (3m x 2m)
3 metrai x 3 metrai (3m x 3m)

Prekyba alumi registruojama tik į alui skirtas vietas (74, 110). Vietos kaina 250€.

Vietose kuriose yra simboliai pvz. Elektros ženklas, mėsos ženklas ir pan. Turi registruotis dalyviai su ženklą atitinkančia produkcija.
Kitose vietose ši produkcija neregistruojama šiame renginyje.

PREKYBININKAI NEREGISTRUOJAMI Į RENGINĮ PREKIAUJANTYS:
- Vietoje gaminamus maistu pvz. čeburekai, karšti vafliai ir pan.

ORGANIZATORIAI
„EASY FUN“ UAB
Į.K 302562717
PVM kodas LT100005740811
Sąskaitos numeris LT523500010001045824
El.paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Telefonas +370 67042441 (Darbo valandos: I-V nuo 8.30 iki 17:00 val.)

stiklo galerija

projektas ART U2022 m.  Utenoje  vykusio  menininkų  projekto  ART‘U 2022 (Menas mieste-miestas mene) paskaitos apie garsias Utenos krašto asmenybes.

Paragauk sulos

Taurapilis

pokst bendruomene

Utenos radijas

Jurates Mitalienes logo

Dailininko Laimono Šmergelio svetainė

Giedriaus Mazuro keramikos st

 

 www.zygeiviuslenis.lt